Samen voor

Zekerheid welzijn gezondheid

Wij zijn gaudium

Gaudium Real Estate is een samenwerking tussen Borghese Real Estate en Javri Investments Group. Door krachten te bundelen bieden we meer expertise als het gaat om ontwikkelen en realiseren van hoogwaardig duurzaam vastgoed. Dat doen we op de beste locaties en zo bieden we een thuis voor de mensen die daarnaast de beste zorg verdienen.

Innovatief & Flexibel

Gaudium ontwikkelt voor nu, morgen en de toekomst. Elke (woon)zorglocatie wordt dan ook volgens de hoogste normen op het gebied van circulariteit en toekomstbestendigheid ontwikkeld. Zo kiest u voor maximale zekerheid en rendement. En ziet het zorglandschap er over 10 jaar anders uit? Dan zijn we flexibel om mee te bewegen.

Ervaring

Een mix aan expertise en projecten. Een uitgebreid netwerk van zorgexploitanten, makelaars en aannemers/bouwers. En natuurlijk onze jarenlange ervaring. Met die combinatie van factoren dragen we het volledige risico en bieden we maximale zekerheid voor de realisatie van woon- en /zorgcomplexen.

Zorglocaties

Op zoek naar een goede zorglocatie? Gaudium denkt en helpt mee. Bij de aan- of verkoop van een bestaand complex, maar ook bij de realisatie van een nieuw te ontwikkelen gebouw of woonzorgconcept. Met onze kennis en ervaring staan we u bij van de eerste tot de laatste fase van de ontwikkeling.

Gaudium Real Estate realiseert kwalitatief hoogwaardige woonzorg complexen. Dat doen we voor u met minder risico en meer zekerheid én flexibiliteit.
Contact opnemen
Contact opnemen
Contact opnemen
Contact opnemen
Contact opnemen
Contact opnemen

Ontmoet ons team

Gepassioneerd en ervaren. Met specialisten op elk onderdeel van vastgoedontwikkeling. Bij Gaudium vindt u de mensen die zorgvastgoed realiseren zoals u dat voor ogen heeft.